vetvrij-papier

Ons assortiment omvat  vetvrij papier in 38, 45 en 55 grams kwaliteit met uitstekende “barrière” eigenschappen , bijvoorbeeld voor het inpakken van vis of het presenteren van hamburgers. Ons vetvrij papier kunnen we bedrukt leveren met uw logo naam of slogan op het door u gewenste formaat.

bakpapier

Vetvrij papier

Ons assortiment omvat  vetvrij papier in 38, 45 en 55 grams kwaliteit met uitstekende “barrière” eigenschappen , bijvoorbeeld voor het inpakken van vis of het presenteren van hamburgers.

Neem contact op voor een proef met bedrukking voor u op maat 

bakpapier

Bedrukt vetvrij papier

Heritage heeft een zeer nauwe samenwerking  met een  gerenommeerde drukkerij die gespecialiseerd is het bedrukken van vetvrijpapier voor de voedsel verwerkende branche.

De inkten die hier gebruikt worden zijn 100% voedsel veilig en voldoen aan de FDA

bakpapier

Maatwerk

Heritage beschikt sinds kort over een eigen professionele  papier snijmachine, hierdoor kunnen wij elke maat gesiliconeerd en vetvrijpapier  leveren  tussen de maten 52×52.

Tevens voldoen al onze gecertificeerde producten aan de  aller strengste  kwaliteiten normering en zijn gegarandeerd PFAS vrij.

Omdat Heritage zelf op maat kan snijden houd dit in dat als wij een opdracht krijgen met een afwijkende maat Heritage dat dit binnen 2×24 kan leveren.

Indien het bedrukt moet worden komt daar nogmaals 24 uur bij.

Ook is het mogelijk om kleine oplage van een afwijkende maat te bestellen, ook deze zijn dan binnen 2x 24 uur klaar om naar de klant te verzenden