Heritage is leverancier van verpakkingsmaterialen voor de voedingsindustrie.

We zijn gespecialiseerd zijn in het leveren van papier voor bakkerijen, voeding verwerkende industrie en detailhandel.

Het assortiment omvat industrial grade bakpapier op rol of als vellen in diverse afmetingen, bakvormen in verschillende maten, vormen en kleuren en vetvrij papier  eventueel bedrukt met uw logo naam of slogan.

Alle producten zijn uiteraard food proof, PFAS vrij en gecertificeerd.

bakpapier

Bakpapier

Heritage staat bekent in de markt als leverancier van hoorwaardig gesiliconeerd bakpapier in diverse , grammages zoals  41 grams en 57 grams.

Het bakpapier is aan beide kanten gesiliconeerd en diverse keren te gebruiken.

Heritage beschikt sinds kort over een eigen professionele  papier snijmachine, hierdoor kunnen wij elke maat gesiliconeerd en vetvrijpapier  leveren  tussen de maten 52×52.

Tevens voldoen al onze gecertificeerde producten aan de  aller strengste  kwaliteiten normering en zijn gegarandeerd PFAS vrij.

Omdat Heritage zelf op maat kan snijden houd dit in dat als wij een opdracht krijgen met een afwijkende maat Heritage dat dit binnen 2×24 kan leveren.

Indien het bedrukt moet worden komt daar nogmaals 24 uur bij.

Ook is het mogelijk om kleine oplage van een afwijkende maat te bestellen, ook deze zijn dan binnen 2x 24 uur klaar om naar de klant te verzenden

bakpapier

Vetvrij papier

Ons assortiment omvat  vetvrij papier in 38, 45 en 55 grams kwaliteit met uitstekende “barrière” eigenschappen , bijvoorbeeld voor het inpakken van vis of het presenteren van hamburgers.

Neem contact op voor een proef met bedrukking voor u op maat 

bakpapier

Bakvormen

Heritage is gespecialiseerd in onder andere het leveren van bakvormen in zeer veel vormen.

Taarten:

Onze taartbakvormen zijn gemaakt van  micro golfpapier of puur of puur cellulose karton,  bestand tegen bakken in de oven boven 220 graden maar ook tegen invriezen.

Ze zijn bestand tegen voedingsvetten en hoeven voor gebruik niet te worden ingesmeerd.

De taartvormen zijn in diverse vormen en maten beschikbaar en  kunnen worden gebruikt voor het bereiden van verschillende soorten zoet of hartige taarten.

.